Spijt dat u nooit een beugel heeft gedragen in uw jeugd? Steeds vaker gaan volwassenen naar de orthodontist. Van een kleine correctie tot complexe behandelingen. Er is veel mogelijk! 

 

De kwaliteit van de tanden en de conditie van het tandvlees, het bot en het weefsel zijn erg belangrijk wil een orthodontische behandeling goed kunnen slagen. Indien nodig, verwijzen we u eerst naar de mondhygiënst of parodontoloog. Als de conditie van het gebit goed is, gaan we aan de slag. Er kunnen geweldige resultaten worden behaald. We behandelen steeds vaker volwassen patiënten. In onze praktijk maken volwassen inmiddels ongeveer 35% uit van onze totale patiëntenbestand. U kunt met een verwijzing naar onze praktijk komen of zelf bij ons een oriënterend consult aanvragen.

 

We werken met keramische witte brackets (blokjes/slotjes) zodat de beugel zo onzichtbaar mogelijk is. Vaak plaatsten we die alleen op de tanden en kiezen, die zichtbaar zijn. De rest van de kiezen krijgen metalen brackets.

 

Het verplaatsen van tanden heeft tijd nodig, waardoor er beroep wordt gedaan op uw geduld. Over het algemeen duurt een behandeling 1 tot 3 jaar.